Endodonție – tratament specializat

Tratament specializat endodonție pentru dinții tăi.

Serviciile noastre de endodonție oferă tratamente specializate și personalizate pentru salvarea dinților afectați de infecții sau leziuni la nivelul pulpei dentare. De la diagnosticul precis până la tratamentul și recuperarea dintelui, echipa noastră vă oferă expertiză și îngrijire de calitate pentru a vă restabili sănătatea dentară.

Toate tratamentele endodontice sunt realizate la MICROSCOP.

Consultare și evaluare
Asistență și îngrijire
Diagnostic precis
Tratament canal

Experiență profesională

Medic stomatolog Dr. Braniste

Dr. Braniste Andrei – este absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, promotia 2004. Specializat in chirugie dento-alveolara din anul 2007, medicul realizeaza proceduri stomatologice complexe, atat pentru adulti, cat si pentru copii, oferind pacientilor cea mai buna varianta de tratament si sfaturi de intretinere a sanatatii orale prin masuri de profilaxie.

Vă așteptăm la consult stomatologic

Fiecare pacient este unic si beneficiaza de o schema de tratament personalizata, adaptata situatiei, de la lucrari protetice simple la reabilitari orale complexe.

Luni - Vineri9:00 - 20:00

Sâmbătă Închis

DuminicăÎnchis

Zâmbetul perfect începe aici.

Oferim îngrijire stomatologică de încredere.

Descoperă servicii personalizate și experiența profesională pentru un zâmbet sănătos și strălucitor. Programare simplă. Rezultate garantate.

Echipa noastra

Experți în stomatologie

Gabi Mata

Medic stomatolog

Echipa noastră dedicată este aici pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și pentru a vă ghida pas cu pas pentru a vă asigura că protezele dvs. rămân în condiții optime pe termen lung.

Programează-te la un consult

Te invităm să beneficiezi de o evaluare completă și personalizată a sănătății tale dentare în cadrul unui consult profesional.