Implant dentar Bucuresti

Rezolvarea permanentă, prin implant dentar, pentru dinții lipsă.

Implanturile dentare reprezintă o soluție permanentă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă. Echipa noastră de experți vă oferă implanturi dentare de înaltă calitate în Berceni, Sectorul 4, garantând un zâmbet complet și funcționalitatea optimă a danturii dumneavoastră.

Implanturi dentare
Reconstrucție dentară
Aspect natural și confort garantat.
Soluții profesionale pentru dantură completă.

Experiență profesională

Medic stomatolog Dr. Braniste

Dr. Braniste Andrei – este absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, promotia 2004. Specializat in chirugie dento-alveolara din anul 2007, medicul realizeaza proceduri stomatologice complexe, atat pentru adulti, cat si pentru copii, oferind pacientilor cea mai buna varianta de tratament si sfaturi de intretinere a sanatatii orale prin masuri de profilaxie.

Vă așteptăm la consult stomatologic

Fiecare pacient este unic si beneficiaza de o schema de tratament personalizata, adaptata situatiei, de la lucrari protetice simple la reabilitari orale complexe.

Luni - Vineri9:00 - 20:00

Sâmbătă Închis

DuminicăÎnchis

Zâmbetul perfect începe aici.

Oferim îngrijire stomatologică de încredere.

Restaurarea danturii este esențială pentru o bună funcționalitate și estetică a zâmbetului. Cu implanturile dentare de încredere oferite în Berceni, Sectorul 4, vă garantăm rezultate durabile și naturale, astfel încât să vă puteți bucura de un zâmbet reînnoit și de încrederea în sine.

Echipa noastra

Experți în stomatologie

Dorim să vă oferim nu doar soluții de înlocuire a dinților lipsă, ci și un zâmbet natural și confortabil. Cu implanturile dentare de calitate superioară și tehnologiile moderne utilizate în Berceni, vă asigurăm că veți obține rezultate durabile și estetice.

Dr. Nume Doctor

Dentist

Dr. Nume Doctor

Dentist

Programează-te la un consult

Pentru soluții personalizate și durabile pentru implant dentar în Berceni, vă invităm să consultați echipa noastră de specialiști. Cu o abordare atentă și experiență vastă în domeniu, vă garantăm un zâmbet complet și o dantură funcțională, pentru a vă bucura de viață fără restricții.