Chirurgie Dentară

Transformă-ți zâmbetul cu serviciile noastre de Chirugie Dentară în București

Dr. Braniste oferă servicii de chirurgie dentară de înaltă calitate în București, pentru a vă reda zâmbetul și sănătatea orală. Specializat în diverse proceduri chirurgicale dentare, suntem alegerea ideală pentru nevoile dvs. dentare.

Estetică Dentară
Zâmbet Strălucitor
Albire Dinti
Servicii Personalizate

Experiență profesională

Medic stomatolog Dr. Braniste

Dr. Braniste Andrei – este absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, promotia 2004. Specializat in chirugie dento-alveolara din anul 2007, medicul realizeaza proceduri stomatologice complexe, atat pentru adulti, cat si pentru copii, oferind pacientilor cea mai buna varianta de tratament si sfaturi de intretinere a sanatatii orale prin masuri de profilaxie.

Vă așteptăm la consult stomatologic

Fiecare pacient este unic si beneficiaza de o schema de tratament personalizata, adaptata situatiei, de la lucrari protetice simple la reabilitari orale complexe.

Luni - Vineri9:00 - 20:00

Sâmbătă Închis

DuminicăÎnchis

Zâmbetul perfect începe aici.

Oferim îngrijire stomatologică de încredere.

Dorim să vă oferim rezultate estetice dentare naturale și durabile. Cu abordarea noastră atentă și tehnologiile moderne, suntem dedicați să vă ajutăm să vă redobândiți încrederea și să vă bucurați de un zâmbet strălucitor și sănătos pentru mulți ani de acum înainte.

Echipa noastra

Experți în stomatologie

Echipa noastră dedicată oferă servicii de estetică dentară de înaltă calitate, personalizate pentru fiecare pacient în parte. De la consultanță inițială la proceduri avansate, ne angajăm să transformăm zâmbetul dumneavoastră într-o expresie a încrederii și frumuseții.

Dr. Nume Doctor

Dentist

Dr. Nume Doctor

Dentist

Programează-te la un consult

Pentru estetica dentară de încredere în București, programați-vă la un consult la Dr. Braniste. Cu o experiență vastă și o pasiune pentru frumusețea zâmbetului, vă oferim soluții personalizate și rezultate de înaltă calitate, pentru ca fiecare zâmbet să strălucească.