Protetica dentară

Consult - evaluare inițială de specialitate

Lucrarile protetice sunt realizate in totalitate DIGITAL de la amprentarea prin scanare intraorala la realizarea computerizata a acestora cu ajutorul tehnologiei CAD CAM

Serviciile noastre de protetică dentară integrează tehnologii avansate și expertiză pentru a restabili funcționalitatea și estetica zâmbetului. De la consultare inițială la ajustările finale, oferim soluții personalizate pentru fiecare pacient, garantând confort, durabilitate și satisfacție pe termen lung.

Consultare și evaluare
Asistență și îngrijire
Producție și adaptare proteză
Ajustare și îmbunătățire continuă

Experiență profesională

Dr. Braniste

Dr. Braniste Andrei – este absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, promotia 2004. Specializat in chirugie dento-alveolara din anul 2007, medicul realizeaza proceduri stomatologice complexe, atat pentru adulti, cat si pentru copii, oferind pacientilor cea mai buna varianta de tratament si sfaturi de intretinere a sanatatii orale prin masuri de profilaxie.

Vă așteptăm la consult stomatologic

Fiecare pacient este unic si beneficiaza de o schema de tratament personalizata, adaptata situatiei, de la lucrari protetice simple la reabilitari orale complexe.

Luni - Vineri9:00 - 20:00

Sâmbătă Închis

DuminicăÎnchis

Zâmbetul perfect începe aici.

Oferim îngrijire stomatologică de încredere.

Descoperă servicii personalizate și experiența profesională pentru un zâmbet sănătos și strălucitor. Programare simplă. Rezultate garantate.

Echipa noastra

Experți în stomatologie

Echipa noastră dedicată este aici pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și pentru a vă ghida pas cu pas pentru a vă asigura că protezele dvs. rămân în condiții optime pe termen lung.

Dr. Braniște Roxana

Medic stomatolog specialist protetică dentară

Dr. Braniște

Medic stomatolog specialist protetică dentară

Programează-te la un consult

Te invităm să beneficiezi de o evaluare completă și personalizată a sănătății tale dentare în cadrul unui consult profesional.